Hjem / Nyhed / Helle ny Hansen mester

Helle ny Hansen mester

En strålende turnering…

Paraplyerne blev flittig benyttet til åres Hansen Mesterskabet, alle deltagerne fik vejrguderne at mærke og de 4 timers regn var med til at sætte sit præg på spillerernes scores.

Af de i alt samlet 17 Hansen Mesterskaber havde der sammenlagte kun været 9 huller med lidt støvregn. Årets udgave bød dog på lidt mere end støvregn…

Debutant årets mester

I Hansen rækken deltog Helle for første gang, og selv om hun også er forholdvis ny i golf sammenhæng, så forhindrede det henne ikke i at løbe med det eftertragtede trofæ. Det var blandt andet med en super bag-ni med 21 point der var med til at gøre udslaget. På de efterfølgende pladser kom to tideliger mester Solvieg og Peter Holst.

I wildcard rækken var det Inge Kvist Jensen der med 34 point kunne kåres som dagens vinder, hun blev skarpt forfulgt af Berit Reese Lavrsen med 33 point og Bjarne Møller med 32 point.

Åres nye gimmick

Åres nye gimmick var en puttekonkurrence på putting green. Konkurrencen var en point spil hvor deltagerne var delt op i 4 rækker. De 4 vinder blev Anne Kofod 86 point, Ellen Pedersen 74 point, Peter Holst Hansen 88 point og Helmuth Kvist Jensen 81 point.

En hel ny puttekonkurrence så dagens lys ved årets mesterskab.

De øvrige konkurrencer

En mere velkendt konkurrence er Præcisions drive. Her var det vinderen af wildcard rækken Inge Kvist Jensen der med 376 cm. fra stregen løb med præmien i dame rækken. I herrer rækken gik præmien velfortjent til Poul Bredgaard der kun var 16 cm. fra stregen.

Klubbens nye tvillinger blev Ellen Pedersen og Lisbeth Bertelsen deres bolde lå kun 3,48 m. fra hinanden på hul 18. På samme hul slog Sanne Sørensen til i konkurrencen The End med 2,08 cm. fra hullet.

Master Quizzen blev vundet af Svend Rasmussen, han var kun 5 point fra det korrekte svar på hvor mange point der ville blive lavet i alt til åres mesterskab.

Vinderne af de øvrige indlagte konkurrencer kan ses under resultater.

Årets holdfoto blev taget indendørs – så slap deltagerne for at skifte tøj igen…

Der skal fra turneringens ledelse side lyde en stor tak til Norhvin for sponsering af de ekstra præmier, de var med til at gøre denne store festdag endnu større.