Hjem / Nyhed / Helle fik trofæet med hjem igen

Helle fik trofæet med hjem igen

Høj sol og mange point.

40 spiller deltog i den 10’ende udgave af Hansen Mesterskabet i Sæby Golfklub. Ligesom sidste år var paraplyerne fremme i år var det dog for at skærme sig mod den strålende sol.

Høj sol er oftest lig med mange point og det var da også tilfælde ved årets mesterskab.

I Hansen rækken fik Helle trofæet med hjem igen, med hendes 39 point blev hun en sikker vinder med hele 7 point foran Peter Holst, på tredje pladsen kom John Halskov med 30 point.

I Wildcard rækken var der betydelig større kamp om pladserne. Dagens vinder blev Erland Lindgren Jensen med 38 point, han blev efterfulgt af Poul Bredgaard med 37 point og Anne Kofod med 36 point.

Best Team

Vinderen af Hansen rækken Helle Hansen gik i bold med Erland Lindgren Jensen, Poul Bredgaard og Helle Dahl Kastrupsen henholdsvis nr. 1, 2 og 4 i wildcard rækken, så det var ikke den store overraskelse at de blev udråbt som vinder af Best Team – de havde klogelig nok sat sig nærmest præmiebordet…

Har Lisbeth mere end en tvilling?

Sidste år blev Lisbeth Bertelsen tvilling mester, det samme blev hun i år, dog med en ny makker denne gang med Hanne Brunø de to drivs lå kun 96 cm. fra hinanden.
I putte konkurrencen var der også en genganger fra 2019. Det var Peter Holst Hansen, dame rækken blev vundet af Kirsten Bredgaard, de to anden pladser gik til Elin Brøcher og Erland Lindgren Jensen.
Dagens meste præcise drivs på hul 15 blev leveret af Annette Vallin og Torben Eske Jensen.
Med kun 27 cm. fra hullet i tredje slaget på hul 18 tog Anne Kofod sig af dagens sidste præmie “The End”.

Brian Hansen der var med for første gang til et Hansen Mesterskab, blev vinder af Master Quizzen. Det udløste en sidegevinst til Annette Vallin, Karsten Ross og Jens Linde Bertelsen. De to andre fotos er af vinderne af nærmest hullet på par 3 hullerne.

Dagens øvrige vinderne kan ses under resultater.

Der skal fra turneringens ledelse side lyde en stor tak til SÆBY GOLFCAFE anno 2020 for sponsering af de ekstra præmier, de var med til at gøre denne store festdag endnu større.