Hjem / Nyhed / Peter Holst atter mester

Peter Holst atter mester

Ny rekord deltagelse og indskrivelse i historiebøgerne ved årets udgave af Hansen Mesterskabet

35 deltager havde tilmeldt sig til Hansen Mesterskabet søndag den 14. august 2016 og man fristes til at sige at forgik alt som det plejede, masser af glade mennesker, super godt vejer – og Peter Holst blev mester.

Det er nu fjerde gang Peter Holst er blevet kåret som Hansen Mester, så det kan kun anbefales klubbens øvrige Hansener at gå i skarp træning til næste år.
Perter vandt Hansen rækken med 31 point, de 3 efterfølgende pladser blev alle vundet på 25 point, så her måtte ”DGU’s matematiskes lommeregner” i brug, før pladsener kunne fordeles. Det blev Solveig der kunne glæde sig over en anden plads, tredje pladsen gik til Lis Kjær og fjerde pladsen til John Halskov – i øvrige nøjagtig samme top 4 placeringer som sidste år.

Wildcard rækken havde deltagelse at 10 nye dejlige deltage. De var med til at hylde Kirsten Bredgaard der med imponerende 42 point blev den suveræn vinder i wildcard rækken.
Både anden og tredje pladsen blev vundet på scores under handicap, de dygtige spiller var Johnny Holm med 39 point og Birgit Mathiassen med 37 point.

Verdens første tvilling mester.

I indbydelsen til mesterskabet var der introduceret en verdenspremiere på hul 18. Da denne hel ny konkurrence blev afsløret, viste det sig at være et tvilling driv. Den nye ”geniale påfund” gik ud på at alle deltager blev udstyret med et flag, flaget skulle placeres, hvor drivet på hul 18 landede, de to flag der stod tættest, kunne herefter kåres som ”Tvilling mester”.

Med drives kun 1,16 m. fra hinanden blev det Kirsten Bredgaard og Tanja Houmann der kunne skrive sig ind i historiebøgerne som verdens første tvilling mester.

Sådan! – Tanja Houmann i præcisions driv.

Det var ikke kun på 18. hul at Tanja Houmann brillerede fra teestedet, også i konkurrencen præcisions driv på 15. hul var hun skarp, med et driv der kun var 3 cm. fra midterstriben, hos herrer var det Mads Søndergaard Hansen der fik præmien i denne konkurrence.

I Master Quizze, hvor der i år skules gættes hvor mange tee’s der var i vasen, kom Freddy Holm Larsen tættes på med sit bud på 210 tee’s, han var kun en enken misser fra det korrekte svar på 211 tee’s. Det udløste ikke bare en præmie til ham, men også en sidepræmier til dem han havde gået i bold med.

Birdie nam nam præmie til Poul Bredgaard.

Vinderne af de øvrige indlagte konkurrencer kan ses under resultater, her vil man kunne se at ægteparret Kirsten og Poul Bredgaard var særdeles flittige gæster ved præmier bordet, så det var fuldt fortjent at ekstra præmien gik til Kirsten. Ekstra præmien var en stor Ikea indkøbspose, som hun kunne have alle sine præmier i.

Der skal fra turneringens ledelsens side lyde en stor tak til HH-Glas og Sæby Golf Café for sponseringen af præmier, der var med til at gøre denne store fest dag endnu større.