Hjem / Frederikshavn / Ny Hansen mester

Ny Hansen mester

De 32 deltager til Hansen Mesterskabet 2010 kunne nyde runden i “vanlige stil” med godt vejr til mesterskabet

Der blev spillet meget godt golf denne dag, ikke mindre end 3 spiller gik ned i handicap.

Efter at Rasmus i 3 år, har siddet på tronen, som den enevældende Hansen Mester, måtte han i år afgive vandrer trofæet til en stor spillende Kim Ejner, der havde scoret ikke minder end 40 point. Kim blev efterfulgt af Jan med 31 point og Ole med 30 point.

I wildcart-rækken holdt ægteparret Størner sig ikke tilbage. Jacqueline kom ind med 38 point der “rakte” til første pladsen, imens ægtemanden Jens med en score på 36 point blev henvist til tredje pladsen. Andenpladsen gik til Susanne Dalby med en score på 37 point.

Til mesterskabet i år var der indlagt en ny konkurrence i turneringen. På hul 8 var der “Præcisions Drive”. Der var malet en gul streg på midten af fairway som det gjaldt om at komme nærmest. Denne konkurrence blev vundet af Henrik Saxtorff og Per Hansen med henholdsvis 32 cm. og 90 cm. fra stregen, de herrer holdt sig i øvrig heller ikke sig tilbage i konkurrence nærmest hullet, det kan ses under resultater 2010.

Mesterskabet bød også på en konkurrence, hvor det gjaldt om at gætte hvor mange bolde der var i rygsækken. Der var overraskende mange der var tæt på. Vinderen blev John Ecco der havde et gæt på 137 bolde, det var kun en fra det rigtige antal som var 138.

Der skal lyde en stor venlig tak fra Hansengolf til Intersport Havnegade Frederikshavn, Bjerrefisk Frederikshavn, Ecco Seafood Strandby, Golf Bistro Frederikshavn og HH-Glas for deres sponsering af attraktive præmier til mesterskabet, de var alle med til at gøre denne dag endnu størrere.