Hjem / Frederikshavn / Tilbagelevering at trofæet og hole in one

Tilbagelevering at trofæet og hole in one

Høje scores og hole in one ved mesterskabet.

Sidste år måtte Martin S. melde afbud og kunne derfor ikke forsvare sin Hansen mester titel, men i år deltog han og med imponerende 40 point blev han igen en sikker vinder af trofæet. Med 36 point løb Peter Munch med anden pladsen, tredje pladsen gik til Ole med 33 point.

Wildcard rækken gik lidt point amok. Vinden blev Morten G. Rasch ligeledes med imponerende 40 point, han blev efter fulgt af Jesper Bradsted med 39 point, tredje pladsen gik til Chalotte K. Christensen med 38 point, Leo Hejlesen fik fjerde pladsen med 37 point, herefter fulgte hele 4 spille med 36 point, så i denne række har forstået at det er en prestigefyldt turnering de deltage i.

Hole in One

Jesper Bradsted med sin Hole in One præmie.

Ni mesterskaber skulle der til før hole in one præmien blev udløst, det var Jesper Bradsted, der med en flot hole in one på 13. hul, kunne lade sig hylle ved præmie overrækkelsen. Mesterslaget blev foruden den obligatoriske flaske cognac fra klubben også honoreret med et sponseret glasmaleri fra HH-Glas, sådan en begivenhed blev fortjent omtalt på Kanal Frederikshavn.

Konkurrencen Længste Drive var henlagt til 10. hul, så var det op til deltagenet at afgøre hvor meget ”kylling” der var i dem. Martin S. Hansen slog over åen og vandt således Hansen rækken, Åse Bach tog sig af præmien i wildcard rækken. I Master quizzen havde Helle Munch Hansen allerede fra start set sig varm på præmien, så stor var hendes glæde da hun var den der kom nærmeste det rigtige svar.

Vinderne i ”Nærmest hullet” og de øvrige resultater kan ses under resultater, fotos fra turneringen kan ses under foto.

Der skal fra turneringens ledelsens side lyde en stor tak til HH-Glas og Golf Bistroen for sponseringen af præmier, der var med til at gøre denne store fest dag endnu større.