Hjem / Frederikshavn / Martin løb med trofæet i første forsøg.

Martin løb med trofæet i første forsøg.

Den 11. august blev der for 7. år i træk afviklet det årlige Hansen Mesterskab i Frederikshavn Golf Klub

Udad af klubbens 30 medlemmer med efter navnet Hansen havde 11 Hansen’er tilmeldt sig dysten om det prestige fyldte vandretrofæ.

Wildcard rækken bestod af venner fra Facebook, samt tidligere deltagere, således kom turneringen i alt op på i alt 42 deltagere.

Det blev turneringens yngste deltager Martin Søndergaard Hansen, der med 38 point kunne kåres som den nye Hansen Mester. Martin er lige startet med at spille golf i år og med denne start på hans golfkarriere, så må det næste mål næsten være Europatouren.

Mange spillere udnyttede det gode vejr og leverede særdeles gode præstationer, hvilket også pointene for henholdsvis Hansen – og Wild Card rækken viser:

3. Hanne Bjørnlund 36 point.

Der var undervejs i dysten indlagt flere sjove konkurrencer. En af de lidt sværere øvelser var, at få den samme bold med hele vejen rundt, hele 9 spiller mestrede denne kunst. Der var også nærmest hullet i 2 på alle banens par 3 huller samt en Master Quiz.

Turneringen blev igen i år en stor succes og der skal lyde et kæmpe tak fra Hansengolf til turneringens sponsorere Diadora, HH-Glas, Bjerrefisk, Frederikshavn Proshop og Golf Bistroen med deres attraktive præmier blev det til i alt 88 præmier – så turneringens motto “præmier til alle deltager” blev igen i år opfyldt.